Telefon
+ 36 30 2637852

A Gema Switzerland GmbH a porfestő ipar meghatározó szereplője. Székhelyén, a svájci  St.Gallenben a hatvanas években fejlesztették ki ezt a technológiát, s a cég  a technikai  fejlődésben a mai napig vezető szerepet tölt be.

A gyár a legmodernebb berendezésekkel felszerelt laborral  rendelkezik, ahol a legbonyolultabb festési problémákra is igyekeznek a az évtizedes tapasztalatok alapján optimális és minőségi megoldásokat találni.

AGema Switzerland GmbH a világ 7 országában leányvállalatai révén, több, mint 60 országban pedig képviseletein keresztül van jelen, mindenütt piacvezetőként!

A cég gyors-színváltó kabinjai és legújabb fejlesztésű Optiflex szórástechnikája minden szempontból csúcstechnológiát képvisel a nagyvilágban. Ezek az új generációs  berendezések hazánkban is jelentős számban megtalálhatók, az Optiflex  kézi porfestő készülékektől a Magic gyorsszinváltó automata kabinok és szórástechnikákig bezárólag.

A Gammaservice Kft. szakemberei 1993 óta tevékenykednek hazánkban, sokéves tapasztalatukat rendszeres St. Gallen-i továbbképzéssel gazdagítva látják el a Gema Switzerland GMBH magyarországi képviseletét.

Jelenleg piaci részesedésünk 70% fölött van hazánkban. Cégünk, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartáson, szaktanácsadáson túl, gondoskodik a berendezések üzembe helyezéséről, karbantartásáról, gyors szervizükről, alkatrészellátásukról is.