Kollaboratív
robotok

Vállalati célunk, hogy partnereinkkel együttműködésben találjuk meg azt a személyre/feladatra-szabott megoldást, amellyel tökéletes termék állítható elő a végfelhasználói igények kiszolgálására.

A maguk területén csúcsminőséget képviselő, dán Universal Robots és a svájci GEMA technológiájának harmonikus illesztése testesíti meg a festéstechnológia új világát.

A kollaboratív robotok felhasználóbarát programozhatósága
bárki által könnyedén elsajátítható.

Az ipari robotokkal szemben a kollaboratív megoldások, nem kiváltó, hanem kiegészítő, stabil és terhelhető partnerei a fenntartható üzleti növekedésnek. 

A tudást egy jó szakember biztosítja, a munkát egy robot végzi, egy programmal végtelen terméket előállítva.

 Kiszámíthatóvá teszi a minőség, mennyiség és kihozatali hatékonyság értékeit. Minden ciklusban azonos alapanyag felhasználással, azonos idő alatt készül el a termék, bármely műszakban, akár a hét minden napján. 

A kollaboratív robot a program létrehozását és elindítását követően nem igényel felügyeletet, mindemellett a GEMA vezérlések távfelügyeletén keresztül, bármikor meggyőződhetnek a rendszer beállított paramétereiről, anyagfelhasználásáról és aktuális működéséről. 

A kollaboratív robotok minden vállalkozás számára kapacitás növelési lehetőséget kínálnak, azonos foglalkoztatotti létszám mellett. Alkalmazásuk segítségével, lehetőség nyílik a munkavállalók munkaidejének, munkafolyamatainak és értéktermtő képességének optimalizálására. 

A robotok jellemzően könnyedén és zökkenőmentesen integrálhatóak a meglévő folyamatokba és a működtetett berendezésekkel harmonizálhatóak. 

A festéstechnikában a robotok olyan munkaigényes, ismétlődő feladatokat képesek átvenni, amellyel felszabadítják a munkavállalókat, akik ezáltal a robot működési ideje alatt máshol tudják hasznosítani a szakértelmüket.

Az e-sorozatú kollaboratív robotok minden eddiginél több vállalkozás és iparág számára biztosítják az automatizálás előnyeit.

Egyszerűen áthelyezhető

A kollaboratív robotot, akár fél nap alatt át lehet telepíteni, konfigurálni és programozni egy új feladatra.

 

Egyszerű programozás

Az UR Academy (urrobots.com/academy) 90 perces online tanfolyamát követően bárki tanúsított kollaboratív robot-kezelővé válhat. A mélyebb gyakorlati ismertet többnapos laborgyakorlat során sajátíthatja el, akár a legbonyolultabb programozási kihívások teljesítésének szintjéig.

Együttműködésre kész

Az e-sorozat 17 szabványos, állítható biztonsági funkciója a kockázatértékelést követően hatékonyan és egyszerűen mérsékli a kockázatot a munkacellában.

 

Gyors megtérülés

Általánosságban kijelenthető, hogy a UR kollaboratív robotok megtérülési ideje egy éven belüli.

UR10e

 

Akár 12,5 kg-os feladatok automatizálására is alkalmas, azonos megbízhatóság és teljesítmény mellett. Az e-sorozatra jellemző tulajdonságokkal, az UR10e 1300 mm-es hatótávolsággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy egy átlagos, álló munkavégzés során elérhető munkaterületen végezzen programozott mozgásokat a robot-kar.

e-sorozat 3PE tanító modul

 

Minden e-sorozatú kollaboratív robot tartalmazza a szabványos e-sorozatú TeachPendant, amely intuitív felhasználói felülettel rendelkezik az egyszerű programozáshoz.

e-sorozat OEM vezérlődoboz

 

Standard vezérlődobozunk kiegészíti a mobilitást és kis helyigényű kollaboratív robot karjainkat. A legnagyobb kompatibilitáshoz, kifejlesztettünk egy kész integrálható vezérlődobozt, amelyet úgy terveztek, hogy beágyazható legyen egy másik vezérlőpanelbe. A minimális formai tényezője a OEM vezérlődoboz áramellátása komplex automatizálási rendszereket, kulcsrakész megoldások és OEM termékek, számos iparágakban és alkalmazásokban.

Legfontosabb előnyök

  • Költséghatékony
  • Kompakt és könnyű
  • AC 230V csatlakozás, EU szabványos egyfáziú
  • Opcionális DC csatlakozás

Ajánlat kérés igényfelmérés:

Szakembereink kidolgozzák az Ön számára megfelelő megoldást, és minden lépést végig kísérnek a tervezéstől az üzembe helyezésig, az esetleges bővítésekig, ha szükséges, akár az újrahasznosításig is.