Szerviz / Karbantartás

Rendszeres, preventív szerviz a hibák megelőzésért.

Ha a gép nem üzemel vagy nem működik megfelelően

Ha meghibásodás lépne fel, keressen minket telefonon vagy e-mailben. Garancia érvényesítése minden esetben személyes felmérést igényel, kollégáink felmérik a meghibásodás okát. Ha garanciális meghibásodásról van szó, abban az esetben cseréljük vagy küldjük ki a svájci központba a meghibásodott berendezést/alkatrészt.

Preventív szerviz, oktatás

Termelés és műszakos igénybevételtől függően szükséges karbantartást végezni a berendezéseken. Meghatározott időközönként (általában 6 hónap) kollégáink felülvizsgálják és a szükséges alkatrészeket az ügyféllel egyeztetve cserélik. Érdemes a gépek kézikönyvében javasolt időszakos karbantartásokat (napi, heti, havi) is elvégezni. A rendszeres karbantartás és tisztítás meghosszabbítja gépparkja élettartamát. Ezek elvégzéséről a megfelelő tudást csapatunk segítségével könnyen elsajátíthatja. 

Több éves tapasztalat, svájci támogatással

Egyedi probléma – egyedi megoldás. Minden berendezés az évek során egyedi kihasználtság révén más és más problémákat vethet fel. Amennyiben nem találunk megoldást egy felmerült különleges kérdésre, úgy svájci kollégáink támogatását kérjük. Fényképek és leírás formájában juttatjuk el az igényeket, amit svájci technikusok elemeznek ki és tesznek javaslatot a legmegfelelőbb megoldásra.

Customer care visit

Cégünknek és a svájci Gema cégnek is fontos missziója az ügyfelekkel való személyes kapcsolat kialakítása, az egyedi igények megvalósítása. A hosszútávú együttműködés kulcspontja a felmerülő igények kellő feltérképezése és a célok eléréséhez vezető legrövidebb út megtalálása. Évente két alkalommal svájci technikus kollégák látogatnak el Magyarországra, hogy segítsenek ügyfeleinknek az olyan problémákban, amiket távoli tanácsadással nem tudtak orvosolni.

Garancia érvényesítés

Karbantartás éves, féléves, negyedéves gyakorisággal. Minél több műszak annál nagyobb kiesés!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken: 

gammaservice@gammaservice.hu

+36/30/865-6214