Tanácsadás / Oktatás

Személyes kapcsolat >> gyorsabb mint olvasni

Oktatás

A zökkenőmentes üzemeltetés és karbantartás érdekében elengedhetetlen a megfelelő tudás átadása. Csapatunk segítségét telefonon és személyesen is igénybe veheti. Szerviz és karbantartás alkalmával is igyekszünk naprakész információkat átadni, hogy zavartalanul működhessenek gyártási folyamatai.

Felmérés

Legyen szó már meglévő, vagy új ügyfelünkről, fontosnak tartjuk a változó igények folyamatos felmérést. Minden beruházás egyedi. Minden porfestő üzem saját feladataira keresi a leghatékonyabb megoldást. Cégünk segít kiválasztani a megfelelő Gema terméket legyen az kézi vagy automata berendezés. A Felmérés egy hosszú távú együttműködés kezdeti fázisa. Díjmentesen vállaljuk a felmérést és árajánlat készítést. Svájci kelet európai képviselőnk évente több alkalommal látogat el Magyarországra, a már meglévő és leendő Gema ügyfelekhez. Felmérésben, előkészületben a Gema anyacégével közösen dolgozunk.

Alkatrész

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakembereink kidolgozzák az Ön számára megfelelő megoldást, és minden lépést végig kísérnek a tervezéstől az üzembe helyezésig, az esetleges bővítésekig!