STS Brandschutz

Tűz és robbanás megelőző rendszerek.

Garantált védelem

Egy jól működő tűzvédelmi rendszer garantálja csak a berendezései és az azt üzemeltető személyek védelmét. Ezen rendszerek folyamatos karbantartása és felülvizsgálása elengedhetetlen. Az egyedi igényeket szem előtt tartva segítünk Önnek a hatékony védelem kialakításában.

Minden Gema automata porfestő berendezés STS tűz és robbanás megelőző rendszerrel van telepítve. Ezek karbantartása elengedhetetlen a biztonságos működéshez, tevékenységünket
erre is kiterjesztettük. Egyre több ügyfelünk érzékeli, hogy egyszerre karbantartani a porszóró berendezéseket és a robbanás megelőző rendszert kedvezőbb feltételeket biztosít. Kevesebb leállást és kevesebb termeléskiesést eredményez.

Elengedhetetlen a berendezések biztonságos működéséhez

Figyelembe véve a jelenlegi szabványokat és veszélyelemzéseket, egy olyan koncepciót kínálunk Önnek, ami technikai szempontból megvalósítható és egy garantált védelmet nyújtó tűzvédelmi rendszer. Szakembereink kidolgozzák az Ön számára megfelelő megoldást és minden lépést végig kísérnek, a tervezéstől az üzembe helyezésig és az esetleges bővítésekig. Keressen minket bizalommal!

Karbantartás

A tűz vagy robbanás nem csak a rendszer károsodásának veszélyét hordozza magában, hanem a működtető személyzetre számára is nagy kockázatot jelent .

Rendszeres szervizelésünk és karbantartásunk révén biztosítjuk az üzembiztonságot. Rendszeres támogatást kínálunk annak érdekében, hogy a megfelelő szakemberek biztosítsák az Ön zökkenőmentes gyártási folyamatát.

A tűzvédelmi berendezés megfelelő karbantartása a biztonságos működés érdekében kiemelten ajánlott. Javaslatunk szerint a gyártó által felhatalmazott személynek évente szükséges elvégeznie a karbantartást.

STS védelem