OptiFlex® Pro

Emelje új szintre a kézi porfestést!

Teljesítmény - Minőség - Kontroll

Az Optiflex Pro kézi készülékek a kiemelkedő PowerBoost technológiának köszönhetően még nagyobb festési teljesítményt nyújtanak. Az Optiflex Pro segítségével minden porfajta felvihető, és bonyolult alkatrészeken is kiváló minőségű bevonat alakítható ki – bárhol a világon, akár a legnehezebb ipari környezetben is. Az Electrostatic App alkalmazása az első lépése az Intelligens Üzemautomatizálásnak, és átláthatóvá teszi a kézi porfestésfolyamatát.

OptiFlex® Pro

Maximális porfestési teljesítmény

A legjobb választás a kézi porfestéshez

Az OptiFlex Pro kézi készülékeket felhasználó barátra és mozgékonyra tervezik, hogy a világon bárhol maximálisan kihasználhatók legyenek az iparban. Az intelligens és tartós alkatrészek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és együttesen nagy teljesítményű készüléket alkotnak a kiváló minőségű kézi porszóráshoz. Az ergonomikus kialakításnak és az egyedi tervezésnek köszönhetően minden felhasználó a lehető legjobb porfestési eredmény elérésére képes, bármilyen körülmények között.

PowerBoost®- Biztonságos technológia, nagyobb teljesítmény

Az OptiFlex Pro sorozat újonnan kifejlesztett PowerBoost technológiája 110 kV-tal az iparág legmagasabb porfeltöltési kapacitását biztosítja, miközben maradéktalanul megfelel a biztonsági előírásoknak is. Az új üzemmód kiegészíti a már jól bevált nagyfeszültségű funkciókat, mint a PCC üzemmód, a három alapbeállítás, az egyedi porfestési programok, ezáltal jelentősen kiterjeszti a felhasználási lehetőségeket.

OptiFlex® Pro

Amire minden porfestőnek szüksége van

PowerBoost®- Biztonságos technológia, nagyobb teljesítmény

Az új OptiSelect Pro kézi pisztoly robosztus, tartós konstrukció. Az ergonomikus és könnyű kialakításnak köszönhetően kiegyensúlyozva fekszik a kézben, kiváló a fogása, hatékonyabb és gyorsabb porfestést tesz lehetővé.

 • Az új PowerBoost nagy teljesítményű technológia még hatékonyabb porfeltöltést eredményez minden portípus esetén. A nagyobb pormennyiség növeli a termelékenységet, gyorsítja a porszállítást, és maximálisra növeli ugyanazon felületegységre jutó rétegvastagságot.(g/m2)
 • A beépített távkapcsolóval könnyen aktiválható a Power-Boost üzemmód, így azonnal szabályozható a porkibocsátás.
 • A készülékben beépített opcionális PowerCleanTM modul, gyorsabbés hatékonyabb tisztítást biztosít. Ez javítja a teljesítményt nehezen kezelhető porok esetén, és elősegíti a színváltást gyorsaságát.
 • A különböző kialakítású fúvókák legújabb generációja kitűnőporeloszlást biztosít bonyolult felületeknél.

A legjobb eredmények

Egy lépéssel a konkurencia előtt!

Az OptiFlex Pro segítségével hatékonyan és egyenlegesen kiváló minőségben készíthet bevonatokat.

A PCC (Pontos töltésszabályozás) üzemmód még a legkisebb áramerősség-tartományban is (0-10 μA) a legnagyobb pontossággal képes szabályozni a szórási áramot. Ez még a legbonyolultabban kezelhető porok, például fémes porok esetén is megakadályozza a túltöltést, és kiváló minőséget garantál nagy rétegvastagság, átfestés, javítás és mélyedések festése esetén is.

A DVC (Digitális szelepszabályozás) üzemmód a porkibocsátás pontos és ismételhető beállítását teszi lehetővé, így egyenletes rétegvastagságot garantál.

OptiFlow injektor

Az ismételhető minőségért

Az új, patronos kiképzésű OptiFlow injektor a szállítás hatékonysága és a csekély kopás tekintetében is tovább optimalizálja a Venturi-elvet. Az egyetlen darabból álló patron cseréjével optimális szinten tartható az injektor teljesítménye. A kevesebb alkatrész használata és az injektor illesztésmentes kialakítása elősegíti a gyors színváltásokat. A soros kialakítású OptiFlow injektor pontos és egyenletes porszállítást biztosít a pisztolyhoz.

A legjobb választás a kézi porfestéshez

 • A kazettás konstrukció egy darabban egyesíti a fúvókát és az injektor betétet.
 • Akár 450 g/perc porkibocsátás is elérhető, a tömlő hosszától és átmérőjétől függően.
 • Gyorskioldós portömlőcsatlakozó
 • Egyedi, soros kialakítás
 • A patron burkolata kiváló minőségű, tapadásmentesanyagokból készül
 • Robusztus, öntött injektorház
 • Gyorskioldós levegőcsatlakozások

Gema E-App

Vigye tökélyre az alkalmazást!

Az Optiflex Pro új fejlesztései technológiai előnyt nyújtanak. A GEMA E-App, a beépített line management funkciókkal és további szolgáltatásokkal átláthatóbbá és jobban szabályozhatóvá teszi a festési folyamatot. Az alkalmazás fontos adatai mindig elérhetőek, és könnyen exportálhatók a további használathoz.

A Gema E-App funkciói

 • Alkalmazás: A festési paraméterek beállítása és szabályozása
 • Line management: A termelékenységi és karbantartási adatok nyomon követése.
 • Beállítás: OptiStar konfiguráció és rendszerinformáció
 • Szolgáltatás: Hozzáférés a felhasználói kézikönyvekhez és a Gema honlapjához

OptiStar® 4.0

A pisztolyvezérlés etalonja

Az OptiStar 4.0 vezérlőegység nagy pontossággal szabályozza és ellenőrzi az alkalmazás valamennyi pneumatikai és elektrosztatikai paraméterét.

 • A PowerBoost technológia hatékonyabbá teszi porszemcsék feltöltődését, ezáltal maximális és reprodukálható festési teljesítményt nyújt a teljes bevonandó felületen. A nagyobb pormennyiség növeli a termelékenységet, gyorsítja a porszállítást, és maximálisra növeli ugyanazon felületegységre jutó rétegvastagságot. (g/m2)
 • PCC üzemmód a minőségi festésért.
 • A három alapprogram (sík alkatrészek, profilok, és újrafestés) a kezdők számára is megkönnyíti a porfesték felvitelét.
 • Az intuitív kijelző minden felhasználó számára megkönnyíti a legmegfelelőbb paraméterek beállítását és programozását.
 • Digitális szelepszabályozási (DVC) technológia a pontos porszállításért.
 • GEMA E-App a bevonási folyamat átláthatóságért.

Forduljon hozzánk kérdésével!

Szakembereink kidolgozzák az Ön számára megfelelő megoldást, és minden lépést végig kísérnek a tervezéstől az üzembe helyezésig, az esetleges bővítésekig!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken: 

gammaservice@gammaservice.hu

+36/30/865-6214